Gesloten autotransporter

RT1 | gesloten autotransporter

De RT1 autotrailer is een hoogwaardige gesloten autotransporter die speciaal is ontworpen voor het vervoeren van auto's, motorfietsen en andere voertuigen. Deze trailer is gebouwd met duurzame materialen en uitgerust met geavanceerde functies om ervoor te zorgen dat hij betrouwbaar en veilig is tijdens het transport.

Omschrijving

RT1 is een compleet uitgeruste gesloten polyester trailer, geschikt voor zowel commercieel als prive gebruik. Maximale belasting tot 3000 kg en voldoet aan de de hoogste kwaliteitsnormen. Deze trailer is opgebouwd uit de modernste materialen. Zo is de achterklep over de volledigde breedte voorzien van krachtige spiraalveren en edelstalen sloten. De trailer is gemakkelijk toegankelijk door de aan beide zijden aanwezige grote vleugeldeuren en 2 servicedeuren.


Door de kantelbare uitvoering kunt U eenvoudig voertuigen met beperkte bodemvrijheid laden en lossen. Voor- en zijmakeringslichten zijn standaard voorzien van LED technologie. Het gegalvaniseerd laag chassis heeft een laag zwaartepunt en is voorzien van een hydraulisch kiep-, kantelsysteem. De antislipvloer is voorzien van diverse bindogen
zodat U makkelijk het voertuig kunt vastmaken met het meegleverde bindmateriaal.

De AL-KO assen, verzwaard neuswiel en remmen met warmteafvoerende trommels zijn tevens van de hoogte kwaliteit. De AKS stabliteitskoppeling zorgt ervoor dat elke slingering van de trailer gecorrigeerd zal worden door de AKS stabilitoren. De trailer wordt geleverd met onderstaande standaard uitrustingen:

 • Interieur LED verlichting
 • Reservewiel
 • Achterklep voorzien van aluminium traanplaatcover
 • Elektrische 2000 kg lier met afstandsbediening, inclusief accu
 • Wheelstop met quick release
 • 4 professionele spanbanden
 • Kantelbaar
 • 12V accu met laadstation
 • Robuust inklapbaar steunwiel
 • AKS stabiliteitskoppeling
 • Hoogste kwaliteit AL-KO-assen
 • Hydraulisch kantelmechanisme
 • 13 pollige aansluiting
 • Aluminium beschermplaat achterklep

Fotogalerij

RT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporterRT1 Roefs Trailers gesloten autotransporter

Prijs

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief transport naar onze locatie in Maasbree. Neem contact met ons op indien u vragen heeft over transport naar eigen locatie.

RT1

€16.995,-

Technische gegevens

Onderstaand vindt u de technische gegevens van de RT1 autotrailer

RT1

Capaciteit

3000 kg

Gewicht

950 kg

Lengte

6.84 m

Binnenlengte

5.84 m

Breedte

2.31 m

Breedte tussen wielkasten

1.95 m

Interne doorrijbreedte

2.02 m

Hoogte

2.37 m

Hoogte in trailer

1.87 m

Levertijd

De RT1 autotrailer heeft momenteel een levertijd van 8 tot 10 weken. Deze levertijd kan variëren afhankelijk van de specificaties van de trailer en de huidige vraag. Onze trailers worden op bestelling gemaakt om ervoor te zorgen dat we aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen en om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten.

Garantie

Voor garantievoorwaarden is de Nederlandse tekst doorslaggevend en juridisch bindend. Garantievoorwaarden voor normaal gebruik zijn als volgt:

 • 2 jaar garantie op alle door ALKO geleverde onderdelen (assen, trekboom, koppeling, stoten en wielen) in heel Europa;
 • 12 maanden garantie op vloerdelen, laadklep en sloten.

De garantieperiode gaat in zodra de trailer volledig is betaald en te naam gesteld. Om aanspraak te maken op garantie dient u een aanvraag per e-mail te sturen naar Roefs Trailers (info@roefstrailers.nl). Roefs Trailers zal u vervolgens verdere instructies geven met betrekking tot de garantieaanvraag. Na onderzoek zal worden bepaald of de reparatie onder garantie of slijtage valt. De onderdelen van ALKO vallen onder hun eigen garantie en zijn onderhevig aan hun eigen voorwaarden, waar Roefs Trailers geen bevoegdheid over heeft. Roefs Trailers is de exclusieve importeur van alle AST trailers voor de Europese markt en levert deze af met de juiste RDW goedkeuringsspecificaties om de veiligheid te waarborgen.

Offerte aanvragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
contact

Bestel nu jouw trailer eenvoudig

We zijn specialist in Europa op het gebied van hoogwaardige autotrailers en daarnaast officieel importeur van AST trailers. We bieden een breed scala aan autotrailers voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw waardevolle lading.

Contact
Roefs Trailers eigenaren bij AST-3 gesloten autotransporter