open autotransporter

bateson PT56 | autotransporter

De Bateson PT56autotrailer is een hoogwaardige autotransporter die speciaal is ontworpen voor het vervoeren van auto's, motorfietsen en andere voertuigen. Deze trailer is gebouwd met duurzame materialen en uitgerust met geavanceerde functies om ervoor te zorgen dat hij betrouwbaar en veilig is tijdens het transport.

Omschrijving PT56

De Bateson PT56 is een ideale kantelbare auto-/multi-transporter die perfect is voor het transport van verschillende soorten voertuigen en machines. De drie assen hebben een gezamenlijk vermogen van 1500 kg (totaal 4,5 ton). Alle zes wielen zijn uitgerust met een achteruitrij-automaat en blijven op de grond staan wanneer ze worden gekanteld.

Voorzien van losse oprijplaten die geschikt zijn voor zijlader-apparatuur of quads die over de breedte passen, zelfs als de zijkanten zijn gemonteerd. Beide zijden zijn voorzien van voldoende bindpunten in de laadvloer. Het middenstuk heeft een 18 mm fenol-gecoate antislip vloerlaag.

  • Voilledige wegverlichting
  • Hydraulische kantelinrichting
  • Reservewiel (maat 195-55 x 10)
  • Disselslot

Fotogalerij

Onderstaand wordt de PT56 autotransporter vanuit verschillende hoeken en perspectieven getoond.

Bateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs TrailersBateson PT56 autotransporter Roefs Trailers

Opties

Onderstaand valt een gedetailleerde lijst te zien van de verschillende opties en upgrades die beschikbaar zin voor de PT56 autotrailer. Hier kunt u meer informatie vinden over de aanpassingen die kunnen worden toegevoegd om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw transportervaring te verbeteren.

  • Handbediende lier en steun (2000 kg)
  • Handbediende lier en steun (3000 kg)
  • Wielstopper
  • Verlengde oprijplaten
  • Oprijplaten voor zijlading
  • Bindrails onderkant trailer

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de bovenstaande lijst met opties.

Prijs

De Bateson PT56 autotrailer is beschikbaar in twee verschillende breedtes. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief transport naar onze locatie in Maasbree. Neem contact met ons op indien u vragen heeft over transport naar eigen locatie.

Bateson PT56 (vanaf)

€6.990,-

Technische gegevens

Onderstaand vindt u de technische gegevens van de Bateson PT56.

Bateson pt56

Totaal gewicht

3500 kg

Leeggewicht

890 kg

Laadvermogen

2610 kg

Totale lengte

6,44m

Totale platformlengte

5,05m

Totale breedte

2,10m

Totale hoogte

0,53m

Assen

3x 1500kg

Levertijd

De Bateson PT56 is uit voorraad leverbaar. Deze levertijd kan variëren afhankelijk van de specificaties van de trailer en de huidige vraag.

Offerte aanvragen

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor de gewenste trailer. Om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, vragen wij u vriendelijk uw gegevens, het type trailer en de gewenste opties hieronder in te vullen. Wij zullen ons best doen om u binnen drie werkdagen een op maat gemaakte offerte te bezorgen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
contact

Bestel nu jouw trailer eenvoudig

We zijn specialist in Europa op het gebied van hoogwaardige autotrailers en daarnaast officieel importeur van AST trailers. We bieden een breed scala aan autotrailers voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw waardevolle lading.

Contact
Roefs Trailers eigenaren bij AST-3 gesloten autotransporter