roefs trailers

samen vinden we uw autotransporter

Roefs Trailers is een toonaangevende leverancier van diverse (open en gesloten) autotrailers. Ons bedrijf is opgericht met het doel om de meest betrouwbare en duurzame autotransporter op de markt aan te bieden.

Bij Roefs Trailers staan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop. Al onze trailers worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en onderdelen, en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. We zijn officieel importeur van AST-trailers.

bekijk onze trailers
AST-3 trailer met eigenaren Roefs TrailersAST-3 autotrailer autotransporter achter Mercedes bus
autotransporter

hoogwaardige (gesloten) autotrailers

Bij Roefs Trailers zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare en toonaangevende importeur van (gesloten) AST autotrailers. Naast deze trailers bieden we nog enkele kwalitatief hoogwaardige autotrailers aan. Deze (gesloten) autotrailers zijn voorzien van alle nodige veiligheidsvoorzieningen om de veiligheid op de weg te garanderen.

Service en onderhoud

We bieden de beste service & garantie

Bij Roefs Trailers begrijpen we dat de aankoop van een autotrailer slechts het begin is van een langdurige relatie met onze klanten. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige autotrailers te leveren, maar ook om uitstekende service en garantie te bieden. Ons toegewijde team staat altijd klaar om klanten te adviseren en te ondersteunen bij hun specifieke behoeften.

Of je nu een autotransporter nodig hebt voor professioneel gebruik, het transporteren van klassieke auto's of het vervoeren van voertuigen tijdens je vakanties, we hebben de perfecte oplossing voor jou. Ons ruime aanbod omvat diverse modellen van open autotransporters voor het vervoeren van meerdere voertuigen tot gesloten autotrailers die optimale bescherming bieden.

Naast het leveren van hoogwaardige trailers streven we er ook naar om onze klanten tevreden te stellen. We luisteren naar hun wensen en bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat ze de juiste autotrailer voor hun specifieke behoeften kiezen.

inspiratie

Vind uw ideale autotransporter